Bedankt voor het kiezen van Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Cordyceps Adaptogenen Koffie

  • paddenstoel voor energie
  • paddenstoel voor lichaamsbeweging

Paddenstoelendrankjes worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële verouderingsremmende, stressverminderende en energiegevende eigenschappen.

Paddenstoelen x koffie

Paddenstoelenkoffie is een heerlijke fusie van traditionele koffiebonen en geneeskrachtige paddenstoelenextracten, waardoor een unieke drank ontstaat die de vertrouwde smaak van koffie combineert met de krachtige gezondheidsvoordelen van paddenstoelen. Paddenstoelenkoffie is een geweldig alternatief voor gewone koffie, want paddenstoelen hebben van nature antioxiderende eigenschappen, zijn adaptogeen, niet-irriterend voor het spijsverteringskanaal en zijn ook immuunondersteunend, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

Meet the Mushroom

Cordyceps paddenstoel is populair onder atleten en actieve mensen vanwege zijn vermogen om het energieniveau te verhogen en fysieke prestaties te verbeteren. Cordyceps is een fantastische bron van de neurotransmitter adenosine, die sommige stimulerende effecten van koffie helpt blokkeren. Dit resulteert in een fantastische synergie, die een natuurlijke en langdurige lift geeft zonder kriebels of crashes. Een aangename en heerlijke manier om aan je cafeïnehit en dagelijkse dosis medicinale paddenstoelen te komen;

Geschiedenis

Cordyceps, ook wel bekend als de ‘keizerlijke paddenstoel’, heeft veel gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder aerobe voordelen. De eerste mensen die de voordelen van cordyceps ontdekten, zagen hoe dieren de paddenstoel aten en er sterk van werden. Boeren en herders begonnen cordyceps in poedervorm te gebruiken voor het maken van tonics en theeën om kracht en vitaliteit te bevorderen;

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Energie: Studies tonen een toename in zuurstofopname, aerobe capaciteit en weerstand tegen vermoeidheid. Cordyceps kan op natuurlijke wijze het energieniveau ondersteunen. Cafeïne is een stimulerend middel dat de weerstand tegen vermoeidheid helpt en het energieniveau verhoogt.
  • Sportprestaties: Cordyceps wordt al lang geroemd om zijn vermogen om energie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Studies tonen aan dat één van de belangrijkste manieren waarop cordyceps het energieniveau verhoogt, het verhogen van de productie van adenosinetrifosfaat (ATP) is, wat helpt om het energieniveau te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Cafeïne verhoogt de adrenalinespiegel in het bloed waardoor het lichaam wordt voorbereid op lichamelijke inspanning, het breekt ook lichaamsvet af zodat het lichaam deze vrije vetzuren kan gebruiken als brandstof, en het is aangetoond dat het de prestaties met gemiddeld 11-12% verhoogt (1).

Productinfo:

We mengen biologische cordyceps militaris met biologische gebrande koffie, aromatische kardemom en zoete vanille voor een zijdezacht smaakprofiel.

Een geweldige keuze ter ondersteuning van het uithoudingsvermogen vóór de training en een stabiel energieniveau gedurende de dag. De stimulerende eigenschappen van cordyceps werken in harmonie met koffie voor soepele, schone energie, om lichaam en geest wakker te maken en je de hele dag gefocust en productief te houden.

Hoe te gebruiken

Neem een portie van 3 g (ongeveer 1,5 afgestreken theelepel) in 200 ml heet water of voeg toe aan een verwarmde melkvervanger naar keuze. Je kunt het ook mengen met koude melk en ijs voor een verkoelend alternatief.

Fungi feit

Cordyceps kwam in 1993 in het nieuws nadat Chinese atleten vele wereldrecords op de atletiekbaan verbrijzelden. Ze beweerden dat het geheim van hun verbeterde prestaties de Cordyceps paddenstoel was die het team had gebruikt.

Bronnen:

1: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1600-0838.2005.00445.x