Bedankt voor het kiezen van Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Lion’s Mane Focus Koffie

  • paddenstoel voor focus
  • paddenstoel voor productiviteit

Paddenstoelendrankjes worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële verouderingsremmende, stressverminderende en energiegevende eigenschappen.

Paddenstoelen x koffie

Paddenstoelenkoffie is een heerlijke fusie van traditionele koffiebonen en geneeskrachtige paddenstoelenextracten, waardoor een unieke drank ontstaat die de vertrouwde smaak van koffie combineert met de krachtige gezondheidsvoordelen van paddenstoelen. Paddenstoelenkoffie is een geweldig alternatief voor gewone koffie, want paddenstoelen hebben van nature antioxiderende eigenschappen, zijn adaptogeen, niet-irriterend voor het spijsverteringskanaal en zijn ook immuunondersteunend, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

Meet the Mushroom

Lion’s mane is een bron van voedingsstoffen en wordt in de traditionele geneeskunde vereerd. Hij wordt ook wel ‘pruikzwam’ genoemd en is de afgelopen jaren onderzocht op zijn gunstige effecten op de cognitieve gezondheid, waarbij talloze onderzoeken de beweringen van de traditionele geneeskunde ondersteunen. Het toevoegen van lion’s mane  aan koffie biedt synergetische ondersteuning voor focus en alertheid.

Geschiedenis

In de traditionele Chinese geneeskunde werd het gebruikt als tonicum ter ondersteuning van de algehele gezondheid en een lang leven. Boeddhistische monniken zouden het ook als thee hebben gebruikt om hun hersenkracht te verbeteren en hun concentratie tijdens meditatie te verhogen.

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Lion’s mane worden al lang geroemd om hun cognitieve en neurologische effecten. Studies hebben aangetoond dat het de productie van zenuwgroeifactor (NGF) stimuleert, wat helpt om de neuronen in stand te houden. Dit zijn de hersencellen die verantwoordelijk zijn voor het verwerken en doorgeven van informatie, wat het leren en het geheugen ondersteunt, en het optimaliseert ook de neurogenese, de aanmaak en groei van nieuwe hersencellen, waardoor het een ideale nootropische stof is die focus en productiviteit ondersteunt.
  • Focus: Van lage tot gemiddelde doses cafeïne is aangetoond dat ze de alertheid, waakzaamheid, aandacht, reactietijd en oplettendheid verbeteren (1).

Productinfo:

We mengen biologische lion’s mane met biologische gebrande koffie, aromatische kardemom en zoete vanille voor een zijdezacht smaakprofiel.

Een geweldige keuze om focus en alertheid gedurende de dag te ondersteunen. De nootropische eigenschappen van lion’s mane werken in harmonie met koffie om je de hele dag gefocust en productief te houden.

Fungi feit

Lion’s mane wordt in het Chinees de ‘apenkopzwam’ genoemd en ook wel de ‘egelzwam.’ 

Bronnen:

1: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27612937/