Thank you for choosing Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Maitake Gember Latte

  • Paddenstoel voor immuniteit
  • paddenstoel voor seizoensgebonden bescherming

Paddenstoeldrankjes worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële verouderingsremmende, stressverminderende en energiegevende eigenschappen. Onze paddenstoelenlattes zijn een geweldig alternatief voor gewone koffielattes. Paddenstoelen bevatten van nature antioxidanten, zijn adaptogeen, niet irriterend voor de spijsvertering en werken ook immuunversterkend, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

Meet the Mushroom

Maitake betekent ‘Dansende paddenstoel’ in het Japans. De naam benadrukt de vreugde van mensen die deze paddenstoel in het wild vinden, want deze schimmel heeft een aantal indrukwekkende voordelen voor de gezondheid. Maitake komt oorspronkelijk uit China, Japan en Noord-Amerika en verschijnt vaak in groepjes op dezelfde plek elk jaar.

Geschiedenis

Maitake wordt gewaardeerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en is door de Japanse geschiedenis heen gebruikt voor zijn heerlijke smaak en langlevende eigenschappen. Het zou het immuunsysteem ondersteunen, de bloedsuikerspiegel in balans brengen en vitaliteit brengen als het regelmatig werd ingenomen. Klinisch staat het hoog aangeschreven om zijn krachtige immunomodulerende effecten.

Actieve ingrediënten

  • Gember: Gember bevat bestanddelen waarvan is aangetoond dat ze de virale replicatie remmen en voorkomen dat virussen gastcellen binnendringen (1). Het is ook een uitstekend decongestivum.
  • Kokosmelk: Rijk aan antimicrobieel laurinezuur met beschermende effecten tegen verschillende bacteriën (2). 
  • Kaneel: Boordevol antioxidanten om het welzijn te ondersteunen;

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Immuniteit: Van Maitake is aangetoond dat het een gunstig effect heeft op het immuunsysteem (3) en een krachtige antivirale werking. Een geweldige keuze als je je futloos voelt, vaak reist of op zoek bent naar ondersteuning voor het winterwelzijn.

Productinfo

We mengen biologische maitake met biologische gember, kokosmelk en kaneel  een vurige, romige latte met een pittige kick. Deze krachtige, synergetische combinatie van immuunondersteunende maitake en pittige gember helpt je immuunsysteem te versterken en beschermen en versterkt je natuurlijke afweer.

Fungi feit

De Maitake paddenstoel kan vaak 20 inch in diameter worden en meer dan 20 kg wegen, waardoor hij ook wel de ‘koning van de paddenstoelen’ wordt genoemd.

Bronnen

1: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874112007404 

2: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6923562/

3: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4202470/