Bedankt voor het kiezen van Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Myco Beauty (Chaga & Tremella)

  • paddenstoelen voor een gezonde huid
  • paddenstoelen tegen veroudering

Meet the Mushrooms

Onze Organic Myco Beauty is een mix van tremella, bekend als de ‘schoonheidspaddenstoel’ en een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten in heel Oost-Azië, en chaga paddenstoel, rijk aan betulinezuur en antioxidanten, gekweekt en in het wild geplukt uit berkenbomen. 

Geschiedenis

Chaga staat bekend om zijn verhoogde vitaliteit en ondersteuning van het immuunsysteem. Traditioneel werd het gebruikt in de volksgeneeskunde in Oost-Rusland, gekookt om een thee te maken die werd gebruikt om de immuniteit en de algehele gezondheid te ondersteunen. Tremella kent een lange geschiedenis van traditioneel gebruik in Azië voor verschillende schoonheidsdoeleinden, waaronder het verminderen van sproeten en het bevorderen van een stralende, jeugdige teint;

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Gezondheid van de huid: Studies tonen aan dat chaga de sterkste antioxidantactiviteit heeft van alle onderzochte schimmels. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen schade door vrije radicalen die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. Tremella trekt water aan en houdt het vast (effectiever dan hyaluronzuur), wat helpt bij hydratatie en elasticiteit, en vertraagt de productie van melanine, wat nuttig is bij huidpigmentatie, ongelijkmatige teint en littekens.
  • Anti-veroudering: Tremella heeft opmerkelijke ontstekingsremmende eigenschappen, is rijk aan antioxidanten en een potentieel therapeutisch middel voor oxidatieve-stressgerelateerde huidziekten en huidveroudering (1). 

Actieve stoffen

  • Antioxidanten: Tremella en chaga zijn extreem rijk aan antioxidanten. Chaga heeft een van de hoogste ORAC-scores (Oxygen Radical Absorbent Capacity) van alle voedingsmiddelen, wat zijn vermogen om het lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen benadrukt.
  • Polysacchariden: Beide paddenstoelen zijn rijk aan ontstekingsremmende en immuunondersteunende polysacchariden.

Productinfo

Onze Myco Beauty bevat Pure Grade extracten van organische chaga en tremella. Dit mengsel bevat minimaal 20% beta glucanen en polysacchariden om de immuniteit en de gezondheid van de huid te ondersteunen.

Onze Myco Blends bevatten Pure Grade extracten die 100% geconcentreerde paddenstoelen zonder bindmiddelen garanderen. Pure Grade is het kenmerk van de hoogste kwaliteit paddenstoelensupplementen.

Hoe te gebruiken

Capsules: Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder voedsel of probeer het poeder van de capsules toe te voegen aan een smoothie. 

Poeder: Neem 1-4 keer per dag 1g. Het heeft een rijke smaak, je kunt een thee/koffie alternatief maken met het poeder, of het toevoegen aan je warme dranken, smoothies en ontbijtkommen.

Veelgestelde vragen

Wanneer is de beste tijd om het te nemen? : In tegenstelling tot sommige andere paddenstoelen kan deze op elk moment van de dag genomen worden. Regelmatige consumptie kan je helpen te profiteren van de voordelen voor de gezondheid.

Zijn er bijwerkingen? : Het risico op bijwerkingen is naar verluidt laag, maar deze paddenstoelen kunnen een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen;

Zijn er interacties? : We raden iedereen die medicijnen gebruikt of zwanger is of borstvoeding geeft aan om dit te overleggen met hun arts. Deze paddenstoelen kunnen een wisselwerking hebben met antistollingsmiddelen, antidiabetica en immunosuppressiva;

Test u het product? : Ja, het is getest door een derde partij, COA zijn beschikbaar op aanvraag.

Waarom komen jullie uit China? : Het gebruik van medicinale paddenstoelen was een hoeksteen in de Traditionele Chinese Geneeskunde en deze praktijk gaat duizenden jaren terug. Geen enkel land heeft meer kennis over het kweken en extraheren van paddenstoelen dan China. China is ook de thuisbasis van enkele van de uitgestrektste en meest ongerepte bossen ter wereld, die de ideale omgeving bieden voor paddenstoelen om te groeien. Op basis van voortdurende DNA-analyses is iedereen het erover eens dat China nog steeds de beste kwaliteit paddenstoelen ter wereld kweekt.

Referenties:

1: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5561887/