Thank you for choosing Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Reishi Cacao Latte 

  • paddenstoel voor ontspanning
  • paddenstoel voor slaap

Paddenstoeldrankjes worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële verouderingsremmende, stressverminderende en energiegevende eigenschappen. Onze paddenstoelenlattes zijn een geweldig alternatief voor gewone koffielattes. Paddenstoelen bevatten van nature antioxidanten, zijn adaptogeen, niet irriterend voor de spijsvertering en werken ook immuunversterkend, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse routine;

Meet the Mushroom

De Reishi paddenstoel wordt ook wel de ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd en is het meest gewaardeerde genezende tonicum in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het werd gebruikt om ontspanning, stressrespons en algeheel welzijn te ondersteunen.

Geschiedenis

Oude teksten en folklore verwijzen vaak naar de Reishi paddenstoel als de ‘Paddenstoel van onsterfelijkheid’, wat zijn vereerde status onderstreept. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt zijn naam vaak geassocieerd met genezing, een lang leven en onsterfelijkheid. Het gebruik ervan in China gaat meer dan 2000 jaar terug en oude Chinese teksten, zoals de “Shen Nong Ben Cao Jing”, noemen het een topkruid, wat het belang ervan in de traditionele geneeskunde weerspiegelt.

Actieve ingrediënten

  • Cacao: Vol antioxidanten en magnesium om lichaam en geest te kalmeren. 
  • Kokosmelk: Een heerlijke rijke smaak en boordevol voedingsstoffen.
  • Kaneel: Boordevol antioxidanten om het welzijn te ondersteunen;

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Stressverlichting: Reishi is rijk aan triterpenen en ook adaptogeen van aard, het helpt bij het reguleren van veel lichamelijke systemen en bevordert een gevoel van kalmte. 
  • Slaap: De triterpenen van Reishi hebben een kalmerende werking, het wordt van oudsher gewaardeerd bij slapeloosheid (1). Cacao is rijk aan magnesium, waarvan is aangetoond dat het slapeloosheid bevordert (2).
  • Immuniteit: Reishi heeft een breed scala aan gezondheidsvoordelen dankzij het hoge gehalte aan polysachariden en triterpenoïde verbindingen.
  • Adaptogeen: Reishi is een zachte maar krachtige paddenstoel die werkt om de vele klieren en organen van het lichaam in balans te brengen. 

Productinfo:

We mengen biologische reishi met biologische cacao, kokosmelk en kaneel voor een romige chocoladeachtige traktatie. Dit kalmerende, balancerende elixer helpt stress en angst te verminderen, kalmeert lichaam en geest en bevordert een algeheel gevoel van zen.

Fungi feit

De oorspronkelijke beschrijving van Ganoderma Lucidum was gebaseerd op materiaal dat in 1781 werd verzameld in Londen, Verenigd Koninkrijk;

Bronnen

1: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8555286/ 

2: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3703169/