Bedankt voor het kiezen van Mushrooms For Life

Als je vragen hebt over dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.Reishi Zen Koffie

  • paddenstoel voor ontspanning
  • paddenstoel om te ontstressen

Paddenstoelendrankjes worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële verouderingsremmende, stressverminderende en energiegevende eigenschappen.

paddenstoelen x koffie

Paddenstoelenkoffie is een heerlijke fusie van traditionele koffiebonen en geneeskrachtige paddenstoelenextracten, waardoor een unieke drank ontstaat die de vertrouwde smaak van koffie combineert met de krachtige gezondheidsvoordelen van paddenstoelen. Paddenstoelenkoffie is een geweldig alternatief voor gewone koffie, want paddenstoelen hebben van nature antioxiderende eigenschappen, zijn adaptogeen, niet-irriterend voor het spijsverteringskanaal en zijn ook immuunondersteunend, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

Meet the Mushroom

De reishi paddenstoel wordt ook wel de ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd en is het meest gewaardeerde genezende tonicum in de traditionele Chinese geneeskunde. Het werd gebruikt om ontspanning, stressrespons en algeheel welzijn te ondersteunen. Door reishi aan koffie toe te voegen krijg je een natuurlijke en langdurige oppepper zonder de kriebels of crashes die bij gewone koffie horen.

Geschiedenis

Oude teksten en folklore verwijzen vaak naar de Reishi paddenstoel als de ‘Paddenstoel van onsterfelijkheid’, wat zijn vereerde status onderstreept. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt zijn naam vaak geassocieerd met genezing, een lang leven en onsterfelijkheid. Het gebruik ervan in China gaat meer dan 2000 jaar terug en oude Chinese teksten, zoals de “Shen Nong Ben Cao Jing”, noemen het een topkruid, wat het belang ervan in de traditionele geneeskunde weerspiegelt.

Voordelen: Waarom je het zou moeten gebruiken?

  • Reishi is rijk aan triterpenen en ook adaptogeen van aard, het helpt bij het reguleren van veel lichamelijke systemen en bevordert een gevoel van kalmte. 
  • Geen kriebels: Reishi is een fantastische bron van een neurotransmitter genaamd adenosine, die helpt de stimulerende effecten van koffie te compenseren;
  • Gezondheid van organen: Reishi is een zachte maar krachtige paddenstoel die werkt om de vele klieren en organen van het lichaam in balans te brengen.

Productinfo:

We mengen biologische reishi met biologische gebrande koffie, aromatische kardemom en zoete vanille voor een zijdezacht smaakprofiel.

Een geweldige keuze om alertheid en focus gedurende de dag te ondersteunen. De balancerende eigenschappen van reishi werken samen met koffie voor kalmte en helder denken zonder de nadelen.

Fungifeit

De oorspronkelijke beschrijving van Ganoderma Lucidum was gebaseerd op materiaal dat in 1781 werd verzameld in Londen, Verenigd Koninkrijk;