In de media

Mushrooms4Life in de media

De wondere wereld van paddenstoelen

Paddenstoelen zijn complex. Nog steeds weten we nog niet alles van ze. Wel komen er steeds meer onderzoeken en verhalen van mensen die onze supplementen hebben uitgeprobeerd. Deze verhalen delen we graag met jou. Heb jij ons al voorbij zien komen?

Wat zeggen bekende bloggers?
De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld over Mushrooms4Life

Hoe leef je nu gezond? Wat is het geheim? Op de blog van De Gezonde Wereld proberen ze het geheim te kraken. Door diverse producten, supplementen en leefstijlen uit te proberen en hun bevindingen erover op te schrijven, lees je een eerlijk verhaal. Ook namen ze paddenstoelsupplementen onder de loep. Helpt het nu echt? Op hun blog lees je er alles over!

Foodness

Recept Smoothiebowl Foodness

Op zoek naar inspiratie voor je ontbijt? Claartje van Foodness.nl heeft een heerlijk receptje voor een super gezonde smoothie bowl. In deze smoothie bowl stopt ze een hoop groente en fruit en… Lion’s Mane Matcha latte. Een onverwachte smaakmaker, maar super lekker. Je kunt het recept op haar website lezen.

Gezondblog

Evelina Gezondblog over Reishi Spore

Helpt de Reishi Spore bij hooikoortsklachten? De man van Evelina van Gezondblog probeert het uit. Trouw nam hij dagelijks de capsules. Zijn bevindingen? Lees het op haar blog.

Zazazoo

Mushrooms4Life Zazazoo

Jolanda van Zazazoo.nl heeft een blog over beauty, reizen en gezondheid. Ook heeft zij meerdere blogs geschreven over de Cordyceps en meestgestelde vragen van paddenstoelsupplementen.

Classylife

Classylife over Mushrooms4Life

Waarom zou je paddenstoelsupplementen gebruiken? Op de blog van Classylife zetten zij 6 belangrijke redenen uiteen waarom zij vinden dat iedereen paddenstoelen zou moeten proberen. En uiteraard onderbouwd met wetenschappelijke artikelen.

Grandlife

Grandlife over Mushrooms4Life

Hoe wordt je fit voor de lente? In de blog van Grandlife lees je drie goede manieren om helemaal in shape te komen voor de lente en uiteindelijk ook de zomer. Spoiler: ze hebben paddenstoelsupplementen toegepast. Hoe en waarom? Lees het in hun blog.

Vegan_NL_Producten

Vegan_NL_Producten over Mushrooms4Life

Een tip van Vegan_NL_Producten: doe Reishipoeder lekker door je yoghurt als ontbijt. Heel erg lekker en super gezond.

Esmée Lifestyle

Esmee lifestyle blog over Cordyceps

Waarvoor gebruik je Cordyceps? Om te sporten. Esmée Lifestyle vertelt op haar persoonlijke blog waarom zij Cordyceps gebruikt en waarom.

Bregblogt

Breg Blogt over Medicinale paddenstoelen

Wil jij beginnen met paddenstoelsupplementen? Wat moet je hier nu écht over weten? Breg van Bregblogt heeft vijf dingen voor je op een rij gezet die jij moet weten voordat je begint aan deze supplementen.

Het laatste nieuws op nieuwssites
Hollands Kroon Actueel

Hollands Kroon Actueel over Mushrooms4Life


Wil jij meer weten over paddenstoelen en paddenstoelsupplementen? Hollands Kroon heeft een artikel met de vijf meest gestelde vragen over deze bijzondere supplementen. Van hoe ze werken tot waarom het belangrijk is om biologisch te kiezen.

Medemblik Actueel

Medemblik Actueel over Muhsrooms4Life


Reishi samen met een cacao: klinkt heerlijk toch? In het artikel op Medemblik Actueel vertellen zij waarom het lekker is en ook nog eens gezond. Want naast Reishi heeft cacao ook aardig wat voordelen.

Print: magazines, kranten en meer…
Puur Mieke Magazine

Puur Magazine Puur Mieke - Mushrooms4Life


Regelmatig geeft Puur Mieke een magazine uit met vele tips, recepten en de nieuwste producten. En in de decembereditie had Mieke onze paddenstoelsupplementen als tip voor al haar lezers.

VERKRIJGBAAR BIJ

Onze producten zijn verkrijgbaar in de betere gezondheids- en natuurwinkels en webshops.
Wil je op de hoogte blijven van Mushrooms4life, volg ons dan op Instagram of Facebook.