Lustopwekkende paddenstoelen

Planten, kruiden en schimmels spelen al heel lang een belangrijke rol bij de ondersteuning van het libido, het vrijen en de vruchtbaarheid in culturen over de hele wereld. Paddenstoelensupplementen bieden een natuurlijke manier om de seksuele gezondheid te ondersteunen. Veel paddenstoelen zijn opwekkend, hebben lustopwekkende kwaliteiten en helpen fysieke en seksuele kracht op te bouwen.
Welke factoren kunnen je libido beïnvloeden?

Welke factoren kunnen je libido beïnvloeden?

Verlies van libido is een veel voorkomend probleem dat veel mannen en vrouwen op een bepaald moment in hun leven treft. Het is niet ongebruikelijk dat iemands seksuele activiteit schommelt tijdens de levenscyclus door veranderingen in hormoonspiegels, leeftijd en stress. Andere factoren kunnen je libido beïnvloeden, zoals

  • Verschillende chronische ziekten kunnen de seksuele functie beïnvloeden, waaronder hartaandoeningen, hoge bloeddruk en diabetes.
  • Medicatie zoals antidepressiva, hormonale anticonceptiemiddelen en medicijnen tegen hoge bloeddruk kunnen leiden tot een verminderd seksueel verlangen.Medicatie zoals antidepressiva, hormonale anticonceptiemiddelen en medicijnen tegen hoge bloeddruk kunnen leiden tot een verminderd seksueel verlangen.Medicatie zoals antidepressiva, hormonale anticonceptiemiddelen en medicijnen tegen hoge bloeddruk kunnen leiden tot een verminderd seksueel verlangen.
  • Recreatieve drugs en overmatig alcoholgebruik kunnen leiden tot een laag libido.
  • Chronische stress kan ertoe leiden dat het lichaam adrenaline en cortisol vrijmaakt, die de hormoonspiegels van het lichaam verstoren en resulteren in een laag libido.
  • De menopauze kan een daling van de hormoonspiegels veroorzaken, waaronder testosteron, wat kan bijdragen aan een gebrek aan seksueel verlangen.
  • Een laag testosteronniveau bij mannen kan leiden tot een laag libido.E
  • Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ook iemands interesse in seksuele activiteit verminderen.

Lustopwekkend eten dat je moet kennen

Asperges

Boordevol voedingsstoffen, waaronder vitamine E voor gezonde hormoonspiegels.

Bieten

Natuurlijke bron van tryptofaan en betaïne die gevoelens van welzijn bevorderen. Helpt het lichaam stikstofmonoxide te produceren dat de bloedvaten opent en seksuele activiteit ondersteunt.

Koffie

Cafeïne stimuleert de hartslag en verhoogt de bloedstroom en de alkaloïden kunnen helpen om het uithoudingsvermogen te ondersteunen.

Honing

Hippocrates schreef honing voor om seksuele kracht te bevorderen. Honing bevat borium dat het niveau van geslachtshormonen en stikstofmonoxide kan reguleren. Het is ook een symbool van vruchtbaarheid in sommige culturen.

Pure chocolade

Bevat fenethylamine dat vrijkomt in de hersenen wanneer we verliefd worden en tryptofaan dat helpt bij de productie van serotonine dat geassocieerd wordt met verhoogde stemmingen en seksuele opwinding.

Oesters

Waarschijnlijk het meest vereerde voedsel voor zijn lustopwekkende kwaliteiten. Rijk aan zink dat essentieel is voor gezonde geslachtshormonen, testosteronniveaus en seksuele functies.

Paddenstoelen die je kunnen helpen je liefdesleven nieuw leven in te blazen

Cordyceps

Hoewel Cordyceps bekend staat om zijn vermogen om energieniveaus, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen te ondersteunen, wordt het ook al lang gezocht om zijn lustopwekkende kwaliteiten. Vanwege de positieve invloed op de doorbloeding en het testosterongehalte wordt Cordyceps ook wel ‘Himalaya Viagra’ genoemd!

Sarah Dobbyn, schrijfster van The Fertility Diet, merkte onlangs op dat ze ‘feedback had gekregen van vrijgezelle mannen die Cordyceps paddenstoel namen en zeiden dat ze niet konden slapen omdat ze zich zo opgewonden voelden’. Misschien een geval van wees voorzichtig met wat je wenst, maar we weten in ieder geval dat het werkt!

Chaga

Net als Cordyceps kan Chaga gebruikt worden om een gezonde testosteronspiegel te stimuleren, evenals energie en uithoudingsvermogen. Te moe of uitgeput voor intimiteit? Chaga is een van de rijkste antioxidanten op aarde en gebaseerd op traditioneel gebruik kan het je vitaliteit herstellen. Atleten gebruiken chaga van oudsher om hun uithoudingsvermogen te vergroten, dus het is een geweldige keuze om je fysieke weerbaarheid te verbeteren en je meer energie te geven gedurende de dag.

Reishi

We weten dat stress een grote rol speelt bij het verlies van libido. In Azië wordt Reishi al heel lang gebruikt om de factoren die het libido negatief beïnvloeden in balans te brengen. De adaptogene voordelen ondersteunen de immuniteit en bevorderen het algehele welzijn, waardoor het zenuwstelsel beter met stress kan omgaan.

Reishi paddenstoel wordt ook wel eens de ‘magic mushroom of the bedroom’ genoemd, omdat het de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen ondersteunt en de algehele functie en prestaties van het lichaam ondersteunt. In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het geacht te werken op de niermeridianen, waarvan wordt aangenomen dat ze de seksuele kracht van een persoon huisvesten.