Nieuw: mushroomkoffies & -lattes

Nieuw: mushroomkoffies & -lattes

Nieuwe producten Mushroomlattes en koffies

Beleef de kracht van paddenstoelen op een hele nieuwe manier via smaakvolle lattes en koffies. Met deze nieuwe productreeks hebben wij de populairste paddenstoelen gecombineerd met krachtige kruiden. Unieke blends waarbij jij gemakkelijk aan je dagelijkse dosis paddenstoelen komt. Onze blends worden geleverd in handige één-portie-verpakkingen. Voeg hierbij 200 ml (plantaardige) melk naar keuze toe, goed roeren en enjoy!

Waarom de kracht van paddenstoelen?

Paddenstoelen worden eeuwenlang gebruikt in de Traditionele Chinese Geneeskunde vanwege hun potentiële eigenschappen tegen veroudering, stressvermindering en energie ondersteuning. Paddenstoelenkoffie daarentegen was meer een goedkoop alternatief voor koffie. Vooral tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog was koffie schaars. Als alternatief trokken mensen van de Chagapaddenstoel een koffie.

Mushroomlattes

Onze mushroomlattes worden gecombineerd met sterke kruiden en romige kokosnootpoeder.

Lion’s Mane latte met Matcha

De Lion’s Mane is de meest gerespecteerde paddenstoel voor cognitieve ondersteuning, dankzij zijn unieke voedingsstoffen. Door deze paddenstoel te combineren met matcha en romige kokosmelk is deze blend een rijke bron van antioxidanten en L-Theanine.

Chaga latte met kurkuma

De Chagapaddenstoel is een rijke bron van antioxidanten, polysacchariden, betulinol en betulinezuur. Door deze paddenstoel te combineren met het Ayurvedische kruid kurkuma en romige kokosmelk heb je een fantastische gouden blend met de kracht van de Chaga.

Reishi cacao latte

Wij hebben de Reishipaddenstoel, ook wel de paddenstoel van de onsterfelijkheid, bij de cacao latte gecombineerd met één van de krachtigste spirituele verbindingen van de natuur: Cacao. Een cacaodrankje met een hartverwarmende synergie, waardoor je de Reishipaddenstoel op een unieke manier beleeft. Deze blend is de perfecte traktatie na het eten voor de zoetekauw.

Cordyceps latte met bieten

Cordyceps wordt vaak de Keizerpaddenstoel genoemd. Met deze blend van Cordyceps, nitraatrijk bietensap en romige kokosmelk heb je een krachtige en natuurlijke pre-workout in handen. Perfect voor of tijdens het sporten.

Maitake latte met gember & kaneel

Maitake is één van de krachtigste seizoensbeschermers met een enorme diversiteit belangrijke voedingsstoffen, zoals bètaglucanen. Door onze combinatie van Maitake, gember en romige kokosmelk heb je een heerlijke en krachtige latte met jouw dagelijkse dosis paddenstoelen in handen.

Mushroom Coffee

Koffieliefhebbers opgelet: bij deze blends hebben we koffie gecombineerd met een krachtige paddenstoel. Sommige paddenstoelen zijn namelijk een fantastische bron van de neurotransmitter Adenosine, wat het effect van cafeïne balanceert. Met deze blend kom je heel gemakkelijk aan je dagelijkse dosis koffie én paddenstoelen.

Reishi koffie – gebalanceerde energie

Bij deze blend wordt hoogwaardige Reishi gecombineerd met biologische Sumatraanse koffie. Een heerlijke, smakelijke combinatie om aan je dagelijkse doses koffie en medicinale paddenstoelen te komen. Aan deze blend kun je eenvoudig wat water of je favoriete (plantaardige) melk toevoegen. Ontspan en geniet.

Cordyceps koffie – adaptogenen koffie

We hebben de ‘gewone’ kop koffie geüpgraded door het te combineren met adaptogene Cordyceps voor een synergetisch effect. Het resultaat: een soepele, schone energie om lichaam en geest wakker te maken en je de hele dag gefocust en productief te houden. Voor deze koffie met cordyceps voeg je 200 ml water toe of je favoriete (plantaardige) melk.

Bekijk ons assortiment mushroomlattes en -koffies »