-->

Poeders

Onze biologische paddenstoelpoeders bevatten wild geoogste, natuurlijk gekweekte paddenstoelen met dubbele extractietechnieken. Hierdoor halen we het beste uit elke paddenstoel. Onze poeders zijn verkrijgbaar in diverse gerespecteerde paddenstoelen. Perfect om toe te voegen aan warme of koude dranken, smoothies of om te verwerken in baksel. Hierdoor geef je ‘normale’ dranken of baksels hele andere waardevolle toevoegingen.

Lion's Mane poeder biologisch Mushrooms4life

Lion’s Mane

De Lion’s Mane paddenstoel in poedervorm. Deze paddenstoel staat bekend als pruikzwam en wordt geëerd vanwege de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat een full spectrum biomassa en wordt gekweekt op bruine rijst voor maximale voedingsstoffen. De smaak van Lion’s Mane gaat goed samen met chocolade of frisse smaken, zoals fruit.

Lion's Mane
Reishi

Reishi

De Reishi paddenstoel is gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Via een traditioneel heet water extractieproces worden de gewenste voedingsstoffen gemaximaliseerd. De smaak van de Reishi-paddenstoel gaat heel goed samen met chocolade / cacao.

Reishi paddenstoelen poeder biologisch Mushrooms4life
Cordyceps paddenstoelen poeder biologisch Mushrooms4life

Cordyceps

De Cordyceps is een krachtige paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op biologische Sorghum, waarbij de natuurlijke omgeving op een identieke wijze is nagebootst. De smaak van cordyceps gaat erg goed samen met koffiesmaak.

Cordyceps paddenstoel

Mycomplex

Mycomplex

Mycomplex combineert de drie Koningspaddenstoelen die – vanwege hun gezondheidsvoordelen – zeer gewaardeerd worden in oude culturen. Wij gebruiken voor deze poedermix alleen de beste kwaliteit paddenstoelen en extractiemethoden om de diversiteit aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren. Deze mix gaat erg goed samen met onder andere Matcha latte, chocolade of kurkuma.

MyComplex Paddenstoelen poeder biologisch mushrooms4life