-->

Reishi Spore-collectie

Vroeger in het oude Japan was de Reishi-paddenstoel zijn gewicht in zilver waard. Waarom? De Reishi is een krachtige paddenstoel met een waardevol palet aan werkzame stoffen. Bij deze Spore-collectie gebruiken ze uitsluitend de sporen van de Reishi-paddenstoel. Dit is het meest geconcentreerde deel. De sporen bevatten ongeveer drie keer zoveel terpenen in tegenstelling tot het vruchtlichaam. Al onze Rode Reishi-paddenstoelen zijn afkomstig uit het Longquan district, waar de Reishi oorspronkelijk vandaan komt.

Reishi

Reishi Spore

Een krachtig supplement waarbij je profiteert van 100% sporen van de Red Reishi paddenstoel. Dankzij de lage temperaturen tijdens het productieproces zijn hoge concentraties aan triterpenen van de Reishi-paddenstoel behouden.

Reishi spore biologische paddenstoelen capsules mushrooms4life
Myco zen biologische paddenstoelen capsules mushrooms4life

Myco-Zen

Dit supplement is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen-spirit’. Voor de hoogste kwaliteit wordt in dit supplement de Reishi-paddenstoel gecombineerd met Lion’s Mane. Dankzij een dualextract zijn de waardevolle stoffen van beide paddenstoelen behouden gebleven tijdens het productieproces.

Myco-Zen
Myco-Qi

Myco-Qi

Gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde verbetert dit supplement de ‘vital breath’. Hierbij worden de sporen van de Reishi gecombineerd met een Cordyceps-extract voor maximale voordelen.

Myco qi organische paddenstoelen capsules mushrooms4life
Mycomplex organische paddenstoelen capsules mushrooms4life

Mycomplex

De Mycomplex is het enige supplement uit deze reeks waar je profiteert van maar liefst drie krachtige en gerespecteerde paddenstoelen: Reishi, Cordyceps en Maitake. Een krachtige combinatie voor maximale ondersteuning.

Mycomplex